Hautakiven oikaisu ja entisöinti

Oikaisemme myös ajan saatossa kallistuneita hautakiviä Helsinki-Hyvinkää-Karkkila-Lohja-Kirkkonummi alueen sisällä.

Hinnoittelemme kiven oikaisun / suoristuksen sen koon ja kohteen etäisyyden mukaan. Voit itse laskea kustannuksen tällä laskurilla, syöttämällä vihreisiin kenttiin kiven mitat ja välimatkan Helsingin rautatieasemalta. Erikoisen muotoisen hautakiven suoristus (luonnonkivet yms joissa ei ole tasaista pohjaa, hinnoitellaan erikseen). Lisäksi yli 300 kilon painoiset kivet katsomme tapauskohtaisesti.

Laskurin saat käyttöösi tästä kiven oikaisu excel

Keskitämme oikaisuja samalle reissulle, joka myös hyödyttää asiakkaitamme työn hinnoissa. Oikaisu tehdään 0-5 viikon kuluessa tilauksesta. Oikaisussa laitamme kiven alle soraa ja lisäämme rautatapin kiven ja pohjakiven väliin, mikäli semmoista ei ole. Tämä tukevoittaa kiveä ja tekee siitä turvallisemman jatkoa ajatellen.

 

Entisöinti on aina tapauskohtainen. Lähetä meille (myynti@hautakiviverkosta.fi) kuva kivestä, mitat ja kuvaus entisöintitarpeesta, niin annamme tarjouksen kiven entisöinnistä. Kaivertajamme käy aina tietyllä alueella tekemässä useamman entisöintityön kerralla, joten entisöintityössä on 1-2 kuukauden odotusaika.