Hautauspalvelu

Yhteistyökumppanimme hautauspalvelujen osalta on Mirellan hautauspalvelu, jonka verkkosivut löydät tästä.

Mirellan hautauspalvelu toimii myös meidän lailla internetpohjaisesti, jolloin hinnat ovat asiakkaille edullisemmat, koska yrityksellä ei ole kalliita kiinteitä kuluja esim toimipaikasta johtuen.

Mirellan Hautauspalvelu – Hautauspalvelu internetissä

Läheisen poismeno on erittäin raskas tapahtuma, jonka keskellä hautauksen järjestämiseen liittyvät käytännön järjestelyt ja kysymykset voivat tuntua vaikeilta. Surun kohdatessa löydätte näiltä sivuilta kaiken tarpeellisen tiedon hautajaisten järjestelyihin liittyen, sekä kattavat mallistot arkkuja ja uurnia.

Tarjoamme myös kunnioittavan vainajan pukemisen sekä arvokkaan kuljetuksen vainajan viimeiselle matkalle. Kuljetuspalvelumme toimivat pääasiassa pääkaupunkiseudun ja uudenmaan alueella, mutta tarpeen vaatiessa voimme tarjota kuljetuksia ympäri Suomea.

Vaikka toimintamme tapahtuu verkossa, olemme silti aina tavoitettavissa puhelimitse, sähköpostitse tai sivuston oikeassa alakulmassa näkyvän Chat-toiminnon avulla.

 

Miksi valita juuri Mirellan Hautauspalvelu?

Internetin avulla toimistomme on aina auki ja sivuiltamme löytyviä tuotteita voi selata rauhassa ajatuksella silloin kun se teille parhaiten sopii. Tämä helpottaa myös kaikkia omaisia pääsemään yhteisymmärrykseen arkun ja uurnan valinnasta paikkakunnasta riippumatta.

Toimimme täysin internetissä, jolloin säästymme hintavilta toimipaikan kuluilta ja näin pystymme tarjoamaan erittäin kilpailukykyiset hinnat asiakkaillemme. Meidän mielestämme jokaisella tulisi olla mahdollisuus valita erilaisista vaihtoehdoista miellyttävin, eikä ainoastaan se budjetilleen sopivin.

Läheisen poismeno on raskas asia ja siksi tahdomme tarjota surun keskellä oleville omaisille helpon ja yksinkertaisen tavan huolehtia vainajan kuljetukseen liittyvistä käytännön asioista.  Lisäksi sivuiltamme löytyy käytännön ohjeet hautajaisten järjestelyyn sekä tulostettava muistilista tärkeistä asioista.