Muistokoru

Muistokoru – rakas aina lähelläsi

Hautakiviverkosta.fi tuo uutena tuotteena muistokorusarjaan graniittisen ”viimeinen matka” korun.  Metalliset muistokorut ovat onttoja, joten voit laittaa sisälle vainajan tuhkaa ja säilyttää osan rakkaastasi näin aina lähelläsi.

Korut ovat tehty ruostumattomasta teräksestä ja nikkelivapaita. Tämän hetkiset mallit  löytyvät alta. Ketjuksi voit valita teräksisen tai nahkaisen ketjun.

Tilaus tapahtuu laittamalla sähköpostia osoitteeseen myynti@hautakiviverkosta.fi. Laita sähköpostiin mallin numero, mahdollinen ketju sekä korun toimitusosoite ja saat vastauksena vuorokauden sisään laskun, jonka maksamalla tilillemme, lähetämme korun 1-2 päivän sisällä sinulle postitse.  Postimaksu on 3 eur  Korujen hinta on 24 euroa kappale. Ketju maksaa 10 euroa.

Kauttamme saat myös muistolaatan leposijalla. Muistomerkkien suunnitteluohjelma löytyy täältä.

HUOM Ihmisten tuhkan kohdalla laki määrittelee ettei tuhkaa saisi jakaa useaan paikkaan, mutta antaa esim mahdollisuuden anoa tuhka sijoitettavaksi jonnekin muualle kuin hautausmaalle, mikä taas tarkoittaa että esim mereen sijoitettuna tuhka tulee kyllä jakautumaan. Koruun tuleva tuhkanmäärä on myös symbolinen, teelusikallisella tuhkaa täyttää monta korua.  Asiaa kannattaa tiedustella krematoriosta, kuinka he suhtautuvat tähän. Jos krematorio ei luovuta tuhkaa, voi koruun myös pujottaa vaikkapa vainajan hiuksen esim kammasta.

 

Viimeinen matka

Tämä koru tehdään käsityönä mustasta graniitista.  Korun ulkopinnat ovat kiillotettu ja sisäpuoli jätetty tarkoituksella sahauksen jäljiltä näyttämään kiven luonnetta. Korun voi laittaa vainajan mukaan viimeiselle matkalle arkkuun, roikkumaan tuhkauurnaan tai vaikka käyttää itse tyylikkäänä hillittynä koruna hautajaisissa.  Käsityön luonteesta johtuen koru ei ole täysin pyöreä. Koru sisältää kuvan nahkaisen pidikkeen ketjulle.

Viimeinen matka muistokoru Viimeinen matka muistokoru

 

Muistokorut

korut 2017

 

vanhemmat mallit:

 

IJD8371 (1) IJD8371

 

Enkelin siipi

 

 

 

IJD8390 (1) IJD8390 (2) IJD8390

 

Elämän kaari

IJD8408 (1) IJD8408 (2) IJD8408

 

Rakas

IJD8309-1 IJD8309

Tassu -sarja

IJD8155-2 IJD8155-1

 

Tassu

IJD8347 (1)

Tassu -putki

IJD8382 (2)

 

Tassu -sydän (loppu tällä hetkellä)

 

Ketjut

 

ketjut