Palvelut

Palvelumme

Tällä hetkellä keskitymme uusien hautakivien toimittamiseen. Toimitamme perinteisiä hautakiviä etelä-Suomen alueella (200 km säteellä Helsingistä).

Lisäksi kauttamme voi tilata kivisiä muistolaattoja esim tuhkauurnan paikalle tai lemmikkien leposijalle. Muistolaatat ovat max 40×40 cm kokoisia ja sisältävät asennustuen, jonka avulla voit asentaa laatan itse. Muistolaattoja toimitamme postin kautta koko Suomeen. Tarjoamme myös pienempiä metallilaattoja, jonka voi itse kiinnittää vaikkapa luonnonkiveen. Lisätietoja metallilaatoista löytyy täältä.

Hautakivien oikaisusta löytyy tietoa palvelut valikon alta

 

Tilaaminen

Tilaaminen on helppoa. Voit olla meihin yhteydessä sähköpostilla, sunnitteluohjelman kautta tai puhelimella. Voit tehdä valinnan valmiista malleista, suunnitella oman mallin sivustomme työkalulla tai käyttää esim powerpointia tai jopa kuvaa piirroksesta esim matkapuhelimella lähetettynä, jonka jälkeen arvioimme kiven hinnan, varmistamme että pystymme valmistamaan kiven ja että se on hautapaikan säädösten mukainen.
Tästä näet esimerkin hautakiven perussuunnitelmasta

Tilauksen tai tarjouspyynnön yhteydessä pyydämme toimittamaan vainajan tiedot (Nimi, syntymä- ja kuolinpäivä) sekä tiedot hautapaikasta (seurakunta, hautapaikan yksilöintitiedot). Luethan myös hautakivistä osion, sieltä löydät paljon hyödyllistä tietoa hautakiviin liittyen!

Tarkempi kuvaus tilauksen kulusta löytyy tästä 

Tavoitat meidät numerosta 040 631 2020 arkisin 9-17 ja pyrimme vastaamaan myös viikonloppuisin puheluihin. Sähköpostimme on myynti@hautakiviverkosta.fi

Maksuehdot

Hautakivet voidaan pääsääntöisesti asentaa vain sulan maan aikaan touko – syyskuun välillä. Tällöin maksusta puolet maksetaan tilauksen yhteydessä ja loput asennuksen tapahduttua.Kivistä maksetaan 35 % varausmaksu ja loput asennuksen tapahduttua. Toimitusaika on noin 3 – 6 viikkoa, riippuen valmistajien työtilanteesta ja mahdollisten koristeiden (lyhdyt jne) saatavuudesta.

Miksi osa kiven hinnasta maksetaan etukäteen? Hautakiven valmistaminen sisältää paljon työtä ja tuote on aina yksilöllinen. Varausmaksulla haluamme varmistua että asiakas on sitoutunut tilaukseen. Huomaathan että tuote on mittatilaustuote, eikä näin ollen ole verkkokauppamyynnin palautusoikeuden piirissä.

Muissa tuotteissa (laatat jne) tuote maksetaan etukäteen.

Takuu

Kivillämme on seuraavat takuut:
– Oikaisutakuu 2 vuotta
– Kiven ja kaiverrusten kestävyys 3 vuotta (takuu ei koske esim lyhdyn väärinkäyttöä, jolloin liika lämpö voi halkaista kiven. Lyhdyissä voi käyttää vain öljykynttilää!). Käytämme kaiverruksissa maalia lehtikullan sijaan. Maali on edullisempi ratkaisu, mutta alkuperäinen väri muuttuu sääaltistumisen myötä aivan kuten auton tai talon pinnassa, eikä tämä sävymuutos kuulu takuuseen.