Suunnittele hautakivi oman kodin rauhassa

Hautakivi verkosta -työkalu mahdollistaa hautakiven suunnittelun oman kodin rauhassa. Löydät sen sivun alalaidasta.

Kattavan hautakivi -tietopaketin löydät täältä. Lasten hautakivimalleja löytyy täältä.

Työkalussa on suosituimmat perusmallit tarjolla  ja jos et löydä haluamaasi hautakivi -mallia, ota rohkeasti yhteyttä, niin suunnitellaan hautakivi yhdessä! Suunnitelma tallentuu palvelimelle ja lähetämme siitä sinulle linkin vuorokauden kuluessa, jota voit esim jakaa muiden sukulaisten kanssa hautakiven arvioimiseksi. Tästä löytyy ohje suunnitteluohjelman käyttöön.

Työkalun käyttöehdot

Työkalu on apuväline hautakiven suunnitteluun. Kaikkea sillä tehtyä ei välttämättä voida toteuttaa. Työkalun avulla näet kätevästi hautakivelle muodostuvan hinnan. Työkalun ilmoittama hinta on arviomme siitä, jolla pystymme toimittamaan hautakiven, eikä sido vielä Rockhound:ia. Hintaan lisätään vielä mahdollinen pohjakivi, sekä kuljetus ja asennuskulut. Näistä löytyy tietoa hinnan perässä olevasta linkistä.  Laattojen hinta sisältää taustatuen (pohjakiveä ei tarvita) ja hintaan lisätään 20 eur lähetyskuluja (postipaketti). Saatte lopullisen hinnan samalla kun olemme varmistaneet että kivi on hautapaikalle sopiva. Olemme tässä vaiheessa asiakkaaseen yhteydessä ja lähetämme varsinainen tilaussopimuksen postitse. Vasta allekirjoittamalla tilaussopimuksen sitoudutte tilaukseen. Tarkempi kuvaus tilauksen kulusta löytyy täältä.

Suunnitelmia voidaan käyttää muunnetuin henkilötiedoin referensseinä tai pohjina palvelussa.

Hautakivi on noin 15 cm paksu, ja muistolaatoissa paksuus 3 cm. Hautakivet eivät ole lähtökohtaisesti takapuolelta kiillotettuja. Suosittelemme ottamaan hautakiviin kiillotetut reunat, jolloin ne pysyvät siistimpinä ja ovat myös helpompia puhdistaa.

Pronssituotteet ovat pääsääntöisesti tilaustuotteita ja käytämme Italialaisia Caggiatin tuotteita. Kuvasto löytyy tästä ja hautakivituotteita löytyy sivulta 165 eteenpäin. Suunnitteluohjelmassa on vasta muutama tuote täältä, mutta jos joku kiinnostaa, ota sen tuotenumero ylös niin annamme tarjouksen sen liittämisestä kiveen. Lisäksi suosittuihin kiviin asennettaviin lyhtyihin voi lisätä koristeita, esimerkkejä löytyy täältä.

Kaiverrukset voidaan toteuttaa eri kokoisina, haluttaessa vain ääriviivoilla ja myös omasta valitusta kuvasta (jopa kasvokuva!). Kuvissa olevissa teksteissä ja kaiverruksissa voi olla sävyeroja keskenään. Kivessä värit ovat yhtenäiset (harmaa / valkea / hopea / kulta / pronssi). Muut kuin harmaa väri toteutetaan maalaamalla, joka ei ole niin kirkas värinä kuin aito lehtikulta. Maalin väri myös tulee tummumaan ajan saatossa, mutta pitää tekstit puhtaampana ja on helpompi puhdistaa.

Metallilaatoista löytyy lisätietoa täältä

 

 

 

(cm)
Talleta valinnat ja jatka eteenpäin

Arvioitu hinta 0 EUR
+ rahti ja pohjakivi
Karelia
Aurora Fin
Balmoral
Kuru Grey
Swedish Black


Talleta valinnat ja jatka eteenpäin

Arvioitu hinta 0 EUR
+ rahti ja pohjakivi

Huom! Jotkin selain ja fonttityyppien yhdistelmät voivat jättää vanaa kiveen tekstiä liikuteltaessa. Tätä ei tule valmiiseen kiveen ja vanan saa myös häviämään lisäämällä tekstin leveyttä

Talleta valinnat ja jatka eteenpäin

Arvioitu hinta 0 EUR
+ rahti ja pohjakivi

captcha

Arvioitu hinta 0 EUR
+ rahti ja pohjakivi
* Pakollinen kenttä
Virtanen
Aila
os. Koski
1.1.1940 2.2.2013
Fontin koko
Tekstin leveys