Hautakivi lapselle

Lapsen menettäminen on erittäin raskasta vanhemmille. Tällä sivulla esittelemme muutamia esimerkkejä lapsille suunnitelluista hautakivistä, jotka mahdollistavat paremmin lapsen persoonan kuvaamisen ja näin ollen pitävät rakkaat muistot elävänä  pidempään.

Mallien hinnat ovat samaa luokkaa tavallisten hautakivien kanssa, vaikka ovat monimutkaisempia tehdä. Tämä johtuu siitä, että hautakivet ovat yleensä pienempiä / ohuempia, jolloin materiaalikustannus on alhaisempi.

Enkelit

nukkuva lapsi

Nukkuva lapsi

 

Pohja 60 leveä 35 syvä 20 korkea. Yläosa 55  leveä 15 syvä 30 korkea. Kuvan kaltainen välkehtivä (silver pearl), hautakiven hinta: 1850 euroa.

nukkuva enkeli

Nukkuva enkeli hautakivi

 

Nukkuva enkeli semmoisenaan hautakiveksi tai toisen kiven päälle.  Enkeli sisältää kuvassa näkyvän verran pohjakiveä. Suomessa vaalea hautakivet ovat pääsääntöisesti kiellettyjä, joten tämä täytyy laittaa tällaisenaan tai tumman hautakiven päälle. Enkelin materiaali on kuvan marmorista poiketen vaaleaa graniittia (viereinen kuva) kestävyyden lisäämiseksi

40 leveä, 25 korkea, 15 syvä. Hautakiven Hinta 1250 euroa.

 

 

Kuution malliset hautakivet:

kuutiot lasten hautavissä

Kuution malliset lasten hautakivet

Päällekkäiset kuutiot

Päällekkäiset kuutiot hautakivi

Päällekkäiset kuutiot lapsen hautakivenä

Nallen malliset hautakivet:

2

Sydän malliset hautakivet

sydän mallinen hautakivi lapselle

Emme suosittele tämmöistä marmorista tehtyä kiveä, vaikkakin se on hyvännäköinen. Marmori on kalkkikiveä ja imee itseensä kaiken lian, jolloin kivi on muutaman vuoden päästä pilalla. Meidän graniittinen versio tästä kivestä alla. Hautakiven Hinta 500 eur.

Graniittinen sydän hautakivi